Facebook

ABS sensoren MAZDA 3 Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.2014 tot heden
74
100
Sedan
Vanaf 10.2013 tot heden
88
120
Sedan
Vanaf 06.2016 tot heden
77
105
Sedan
Vanaf 09.2013 tot heden
77
105
Sedan
Vanaf 09.2013 tot heden
88
120
Sedan
Vanaf 09.2013 tot heden
110
150
Sedan

ABS sensoren MAZDA 3 Sedan

Zelf monteren ABS-sensor

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 3 Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

ABS-sensor op uw MAZDA uitlezen

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

De werking van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIISUZUDAIMLERLOTUS.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.