FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MAZDA 323 F IV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA 323 F IV

Zelf monteren ABS-sensor

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

ABS-sensor op uw MAZDA 323 F IV uitlezen

Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

De werking van een ABS-sensor

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.