FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MAZDA 323 I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA 323 I

ABS-sensor op uw MAZDA 323 I uitlezen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Zelf monteren ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.