FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MAZDA 323 I Station Wagon

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA 323 I Station Wagon

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 323 I Station Wagon. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Je kunt bij ons betalen via overboeking, MisterCash en AfterPay

Zelf monteren ABS-sensor

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS-sensor op uw MAZDA uitlezen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.