Facebook

ABS sensoren MAZDA 323 II Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA 323 II Hatchback

ABS-sensor op uw MAZDA 323 II Hatchback uitlezen

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Zelf monteren ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

De werking van een ABS-sensor

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.