Facebook

ABS sensoren MAZDA 323 III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA 323 III

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 323 III. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

De werking van een ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIPEUGEOTGMCKIACHEVROLETRENAULT. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Gietijzer komt minder veel voor als component. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.