FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MAZDA 323 III Station Wagon

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA 323 III Station Wagon

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERLINCOLNRENAULTPONTIAC. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensor op uw MAZDA 323 III Station Wagon uitlezen

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

De werking van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.