Facebook

ABS sensoren MAZDA 323 S IV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA 323 S IV

ABS-sensor op uw MAZDA 323 S IV uitlezen

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIDACIASAAB. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

De werking van een ABS-sensor

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.