Facebook

ABS sensoren MAZDA 5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 02.2005 tot 05.2010
85
116
MPV
Vanaf 02.2005 tot 05.2010
107
146
MPV
Vanaf 02.2005 tot 05.2010
81
110
MPV
Vanaf 02.2005 tot 05.2010
105
143
MPV

ABS sensoren MAZDA 5

Zelf monteren ABS-sensor

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOFORDDAEWOO. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

De werking van een ABS-sensor

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 5. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensor op uw MAZDA uitlezen

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.