Facebook

ABS sensoren MAZDA 5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 07.2010 tot heden
85
116
MPV
Vanaf 09.2010 tot heden
85
116
MPV
Vanaf 09.2010 tot heden
110
150
MPV
Vanaf 06.2010 tot heden
106
144
MPV
Vanaf 01.2011 tot heden
108
147
MPV

ABS sensoren MAZDA 5

Zelf monteren ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Je kunt bij ons betalen via overboeking en Creditcard De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLFERRARILOTUSBUICKPEUGEOTMERCEDES-BENZ. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 5 komen.

ABS-sensor op uw MAZDA uitlezen

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

De werking van een ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Brembo, Zimmermann, Lucas, Jurid, ABS, Textar en Rofren

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.