FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MAZDA 626 I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA 626 I

Zelf monteren ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAISUBARUALFA ROMEOMINIIVECOLAND ROVER. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Elke MAZDA 626 I heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensor op uw MAZDA uitlezen

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.