FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MAZDA 626 II Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA 626 II Hatchback

De werking van een ABS-sensor

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

ABS-sensor op uw MAZDA 626 II Hatchback uitlezen

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.