FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MAZDA 626 IV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA 626 IV

Zelf monteren ABS-sensor

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACROVERLEXUSINFINITI. Wij controleren altijd bij de MAZDA 626 IV dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS

ABS-sensor op uw MAZDA uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.