FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren MAZDA 929 II Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA 929 II Coupé

Zelf monteren ABS-sensor

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 929 II Coupé past. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDALDVSKODAHYUNDAILAMBORGHINI. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.