FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MAZDA 929 II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA 929 II

ABS-sensor op uw MAZDA 929 II uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEOPELGMCIVECOTESLA. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

De werking van een ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Zelf monteren ABS-sensor

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.