Facebook

ABS sensoren MAZDA 929 II Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA 929 II Stationwagen

Zelf monteren ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 929 II Stationwagen komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWPEUGEOTCHEVROLETFORD. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.