FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MAZDA 929 III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA 929 III

De werking van een ABS-sensor

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 929 III komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPDAEWOOCADILLACLOTUS. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

ABS-sensor op uw MAZDA uitlezen

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.