Facebook

ABS sensoren MAZDA CX-7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06.2006 tot 12.2012
182
248
SUV
06.2006 tot 06.2009
177
241
SUV
07.2009 tot 03.2013
120
163
SUV

ABS sensoren MAZDA CX-7

De werking van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA CX-7 past. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUFERRARIDAFMITSUBISHISMART. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

ABS-sensor op uw MAZDA uitlezen

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.