Facebook

ABS sensoren MAZDA MX-3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA MX-3

De werking van een ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIJAGUARDAFROVER. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

ABS-sensor op uw MAZDA MX-3 uitlezen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.