Facebook

ABS sensoren MAZDA MX-6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA MX-6

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA MX-6 past. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

Zelf monteren ABS-sensor

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS-sensor op uw MAZDA uitlezen

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.