FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MAZDA RX-7 I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA RX-7 I

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAKIALINCOLNINFINITI. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Elke MAZDA RX-7 I heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensor op uw MAZDA uitlezen

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637