Facebook

ABS sensoren MAZDA RX-8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.2003 tot 06.2012
170
231
Coupé
Vanaf 10.2003 tot 06.2012
141
192
Coupé
Vanaf 11.2003 tot 06.2012
177
241
Coupé

ABS sensoren MAZDA RX-8

De werking van een ABS-sensor

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANCADILLACGMCAUDI. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA RX-8, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Zelf monteren ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30957
29,58
70,44
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.