Facebook

ABS sensoren MAZDA XEDOS 6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.1994 tot 10.1999
79
107
Sedan
Vanaf 01.1992 tot 03.1994
83
113
Sedan
Vanaf 01.1992 tot 05.1994
106
144
Sedan
Vanaf 06.1994 tot 10.1999
103
140
Sedan

ABS sensoren MAZDA XEDOS 6

Zelf monteren ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

ABS-sensor op uw MAZDA XEDOS 6 uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTCHEVROLETSAAB. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

De werking van een ABS-sensor

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Producten
ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 30961
27,98
68,23
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.