FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MAZDA XEDOS 9

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA XEDOS 9

ABS-sensor op uw MAZDA XEDOS 9 uitlezen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

Zelf monteren ABS-sensor

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

De werking van een ABS-sensor

Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.