Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ /8 (W114)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ /8 (W114)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ /8 (W114) uitlezen

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix en Textar De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSFORDSMARTVAUXHALLCADILLACVOLVO. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.