Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?

ABS sensoren MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245)

De werking van een ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEIVECOTESLAMERCEDES-BENZPONTIAC. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) uitlezen

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

Producten