Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242)

Zelf monteren ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242). Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ uitlezen

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.