Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205)

De werking van een ABS-sensor

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Zelf monteren ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) uitlezen

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.