Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202)

De werking van een ABS-sensor

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Zelf monteren ABS-sensor

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABCITROENOLDSMOBILE. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ uitlezen

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Producten