Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203)

De werking van een ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) uitlezen

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.

Producten
ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 30238
28,69
75,50
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 30239
28,34
76,59
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 30239
28,34
76,59
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 30239
28,34
76,59
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.