FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren MERCEDES-BENZ CABRIOLET (A124)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ CABRIOLET (A124)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ CABRIOLET (A124) uitlezen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Zelf monteren ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

De werking van een ABS-sensor

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.