Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ CLS (C218)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MERCEDES-BENZ CLS (C218)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ CLS (C218) uitlezen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Zelf monteren ABS-sensor

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEISUZUJEEPPORSCHE.

De werking van een ABS-sensor

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.