Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

De werking van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 31471
31,16
72,46
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.