Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ COUPE (C123)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ COUPE (C123)

De werking van een ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ COUPE (C123) uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOLAMBORGHINIDSLDV. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

Zelf monteren ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.