FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MERCEDES-BENZ COUPE (C124)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ COUPE (C124)

De werking van een ABS-sensor

Elke MERCEDES-BENZ COUPE (C124) heeft een eigen VIN-nummer. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.