Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) uitlezen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Zelf monteren ABS-sensor

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIOPELDAEWOOLINCOLN. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

De werking van een ABS-sensor

Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.