Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A207)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A207)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A207) uitlezen

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Zimmermann, Bosch, Lucas, Textar, ABS, Bendix en Brembo Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSLOTUSMINICHEVROLETAUDI.

Zelf monteren ABS-sensor

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.