FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C124)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C124)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C124) uitlezen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

Zelf monteren ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

De werking van een ABS-sensor

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.