FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124) uitlezen

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

De werking van een ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.