FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W124) uitlezen

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Zelf monteren ABS-sensor

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.