Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212)

De werking van een ABS-sensor

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGPORSCHEDODGEALFA ROMEOSAAB. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) uitlezen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 31405
34,67
99,05
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30846
26,97
62,72
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.