FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W460)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W460)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W460) uitlezen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Zelf monteren ABS-sensor

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.