Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W463)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W463)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W463) uitlezen

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

De werking van een ABS-sensor

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf monteren ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.