Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ GL-KLASSE (X164)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren MERCEDES-BENZ GL-KLASSE (X164)

De werking van een ABS-sensor

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ GL-KLASSE (X164) komen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Zelf monteren ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ uitlezen

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.