Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ GLS (X166)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MERCEDES-BENZ GLS (X166)

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ GLS (X166) uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWTOYOTALADAPLYMOUTHJEEP. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Zelf monteren ABS-sensor

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.