Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W110)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W110)

Zelf monteren ABS-sensor

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGELAMBORGHINIBMWLINCOLNVW VOLKSWAGEN.

De werking van een ABS-sensor

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W110), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ uitlezen

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.