FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W111, W112)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W111, W112)

De werking van een ABS-sensor

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W111, W112) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ uitlezen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ASTON MARTINLOTUSSAABMASERATILEXUS. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Zelf monteren ABS-sensor

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.