Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123)

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123) komen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ uitlezen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADASUZUKIMGSMARTHYUNDAI. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

De werking van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.