FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124)

De werking van een ABS-sensor

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Zelf monteren ABS-sensor

Elke MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) heeft een eigen VIN-nummer. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ uitlezen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.