Facebook

ABS sensoren MERCEDES-BENZ M-KLASSE (W163)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren MERCEDES-BENZ M-KLASSE (W163)

Zelf monteren ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ M-KLASSE (W163) past. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ uitlezen

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

De werking van een ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUCHRYSLERVAUXHALLDODGESAAB. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, ATE, ABS, Rofren, TRW, Lucas, Brembo, Textar, Zimmermann, Jurid, Bendix en Bosch De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

Producten
ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 30925
26,06
66,83
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 30926
26,06
66,83
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30877
28,00
68,29
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.